تأکید مدیرعامل آب منطقه‌ای همدان بر پیگیری مسائل و پروژه‌های حوزه آب در ملایر

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان و نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در دیداری مشترک، بر ضرورت تداوم همکاری و پیگیری مسائل و پروژه‌های حوزه آب شهرستان ملایر تأکید کردند و آمادگی خود را برای رفع موانع و پیگیری مطالبات شهرستان در سطح استان و وزارت نیرو اعلام کردند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، منصور ستوده در این دیدار با قدردانی از حمایت‌ها و پیگیری‌های وی اظهار کرد: وظیفه ماست در کنار مسئولان شهرستان و استان برای رفع مسائل و مشکلات حوزه آب تلاش کنیم و در چارچوب اختیارات خود، پیگیری‌های لازم را انجام دهیم.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ملایر افزود: ملایر یکی از شهرستان‌های مهم استان و برخوردار از ظرفیت‌های قابل توجه است و شرکت آب منطقه‌ای آمادگی دارد در خصوص مسائل و پروژه‌های حوزه آب این شهرستان، همکاری و حمایت لازم را داشته باشد.

ستوده با تأکید بر پیگیری مطالبات شهرستان گفت: هر موضوعی که در چارچوب اختیارات شرکت آب منطقه‌ای باشد، با جدیت دنبال خواهد شد و در مواردی که نیازمند مکاتبه و پیگیری در سطح وزارت نیرو باشد نیز اقدامات لازم انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان همچنین با اشاره به محدودیت‌ها و تنگناهای موجود در حوزه منابع آب، بر ضرورت مدیریت صحیح منابع و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای تأمین آب و اجرای پروژه‌های مرتبط تأکید کرد.

در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام احد آزادی‌خواه، نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با قدردانی از اقدامات و تلاش‌های مجموعه شرکت آب منطقه‌ای همدان، اظهار کرد: مسائل حوزه آب از موضوعات مهم و اساسی شهرستان ملایر است و برای رفع مشکلات موجود، همکاری و تعامل مستمر میان مسئولان شهرستان، استان و وزارت نیرو ضروری است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان ملایر افزود: ملایر از ظرفیت‌های قابل توجهی برخوردار است و انتظار می‌رود در حوزه اجرای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، به‌ویژه در بخش آب، اقدامات متناسب با نیازهای شهرستان دنبال شود.

آزادی‌خواه با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های ملی برای پیگیری مطالبات ملایر گفت: در مواردی که مسائل شهرستان نیازمند پیگیری در سطح وزارتخانه باشد، از ظرفیت‌های موجود برای طرح و پیگیری موضوعات استفاده خواهیم کرد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی همچنین با قدردانی از خدمات مجموعه‌های صنعت آب و برق استان همدان، بر ضرورت استمرار این خدمات و توجه به مطالبات مردم تأکید کرد و گفت: مردم زمانی که اقدامات و خدمات دستگاه‌های اجرایی را در زندگی خود لمس می‌کنند، نسبت به عملکرد مجموعه‌های خدمت‌رسان امیدوار و دلگرم می‌شوند.

وی ادامه داد: ارتباط و تعامل میان مسئولان استان و شهرستان باید استمرار داشته باشد تا مسائل موجود به‌موقع شناسایی و برای رفع آنها چاره‌اندیشی شود.

در پایان این دیدار، دو طرف بر تداوم همکاری و تعامل برای پیگیری مسائل و مطالبات حوزه آب شهرستان ملایر و استفاده از ظرفیت‌های استانی و ملی برای تسریع در روند اجرای پروژه‌های این حوزه تأکید کردند.

کد خبر: 2614
  تاریخ خبر : 1405/07/09
 12
  دیدگاه کاربران
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 43
  • بیشترین بازدید همزمان : 1483
  • بازدید امروز : 372
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 8,381,172
  • آخرین به روزرسانی : 1405/07/09 16:06:58
  • شناسه IP شما : 216.73.216.88

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : همدان، خیابان جهاد، شرکت سهامی آب منطقه‌ای همدان
  • کدپستی : 6515914481
  • تلفن : 08138220737
  • فاکس : 08138220225
  • پست الکترونیکی : info[at]hmrw.ir
  • پیامک : 300074811
  • تلفن گویا :