به گزارش روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان، مهندس مرتضي عزالدين با اشاره به کمبود اعتبار براي ادامه روند پروژه سد گرين اظهار کرد: در حال حاضر براي سد گرين نهاوند 15 ميليارد و 300 ميليون تومان هزينه شده است.
وي مشکل اصلي اين پروژه را کمبود اعتبار دانست و گفت: اين پروژه براي اتمام به 135 ميليارد تومان اعتبار نياز دارد اما به علت پيشرفت فيزيکي کم در اولويت اعتباري امسال وزارت نيرو قرار ندارد.
مديرعامل شرکت آب منطقهاي استان همدان با اشاره به اينکه امسال براي اين پروژه تنها 840 ميليون تومان اعتبار در نظر گرفته شده است، تصريح کرد: سال گذشته براي اين پروژه هشت ميليارد و 400 ميليون تومان اعتبار در نظر گرفته شده بود که تنها يک ميليارد و 850ميليون تومان از اين اعتبار تخصيص پيدا کرد.
وي پيشرفت فيزيکي اين پروژه را هشت درصد دانست و عنوان کرد :با توجه به اولويت بندي پروژهها توسط وزارت نيرو سد گرين نهاوند در اولويت تخصيص اعتبار وزارتخانه قرار ندارد و به دنبال اين هستيم تا اين پروژه را از طريق بخش خصوصي اجرايي کنيم.
مديرعامل شرکت آب منطقهاي استان همدان با اشاره به اينکه سد گرين نهاوند ميتواند 120 ميليون مترمکعب آب را تنظيم کند، عنوان کرد : اين سد از نوع سنگريزهاي با هسته رسي بوده و آب مورد نياز شرب، صنعت، کشاورزي و محيط زيست را تامين ميکند.
وي با بيان اينکه اين سد آب مورد نياز هفت هزار هکتار از اراضي کشاورزي پايين دست را شامل ميشود، افزود: هماکنون با سرمايهگذار بخش خصوصي در حال مذاکره هستيم تا از طريق روش BOT بتوانيم اين پروژه سنگين را اجرايي کنيم.
عزالدين با اشاره به اينکه مهمترين مشکل پروژه سد گرين تونل انحراف است، اظهار کرد: تونل انحراف به علت جنس ضعيف خاک به سختي حفاري ميشود و همين امر سبب شده تا کار با کندي پيش برود.
وي خاطرنشان کرد: در ماههاي گذشته اين پروژه با کمبود اعتبار شديدي روبهرو بود که تا مرز تعطيلي نيز پيش رفت اما با پيگيريهاي لازم پيمانکار با قدرت در حال ادامه کار خود بوده و اين در حالي است که پيمانکار پروژه بيش از هفت ميليارد تومان طلب دارد.
روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان