توقیف سومین تراکتور حفاری غیرمجاز در شهرستان کبودرآهنگ

مدیر منابع آب شهرستان کبودرآهنگ از توقیف سومین دستگاه تراکتور حفاری غیرمجاز در این شهرستان خبر داد و گفت: با هدف صیانت از منابع آب زیرزمینی، جلوگیری از برداشت‌های غیرقانونی و حفاظت از حقوق بهره‌برداران مجاز، برخورد با متخلفان حوزه آب با جدیت ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، اسماعیل حیدری‌مقدم، مدیر منابع آب شهرستان کبودرآهنگ اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه‌های حفاظتی و نظارتی مدیریت منابع آب شهرستان، یک دستگاه تراکتور حفاری که بدون اخذ مجوزهای قانونی در حال انجام عملیات حفاری غیرمجاز بود، شناسایی و با دستور مراجع قانونی توقیف شد.

وی افزود: شناسایی این دستگاه در پی فعالیت مستمر گروه‌های گشت و بازرسی منابع آب شهرستان و پایش مناطق مختلف انجام شد و پس از هماهنگی‌های لازم با دستگاه قضایی و انتظامی، اقدامات قانونی برای توقیف آن صورت گرفت.

حیدری‌مقدم با تأکید بر اینکه منابع آب زیرزمینی سرمایه‌ای ملی و متعلق به همه نسل‌هاست، تصریح کرد: هرگونه حفاری و برداشت غیرمجاز از سفره‌های آب زیرزمینی، موجب کاهش ذخایر آبی، افت سطح آبخوان‌ها، ایجاد خسارت به چاه‌های مجاز و برهم خوردن تعادل منابع آبی منطقه خواهد شد.

وی ادامه داد: مدیریت منابع آب شهرستان کبودرآهنگ با بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های گشت و بازرسی، تجهیزات نظارتی و همکاری دستگاه‌های مرتبط، اقدامات پیشگیرانه و برخوردی با متخلفان را در دستور کار دارد و اجازه فعالیت به حفاران غیرمجاز و سودجویان در حوزه منابع آب داده نخواهد شد.

مدیر منابع آب شهرستان کبودرآهنگ خاطرنشان کرد: توقیف این دستگاه، سومین مورد از توقیف ادوات حفاری غیرمجاز در شهرستان طی سال جاری است و این روند تا جلوگیری کامل از تخلفات و حفاظت از منابع ارزشمند آب ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اهمیت همکاری مردم در مدیریت منابع آب گفت: شهروندان و بهره‌برداران بخش کشاورزی می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه حفاری غیرمجاز، جابه‌جایی تجهیزات حفاری یا برداشت غیرقانونی از منابع آب، موضوع را به مدیریت منابع آب شهرستان اطلاع دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی و اقدام قانونی انجام شود.

حیدری‌مقدم در پایان تأکید کرد: حفاظت از منابع آب نیازمند همراهی همه دستگاه‌ها و مشارکت عمومی است و مدیریت منابع آب شهرستان کبودرآهنگ با تمام توان برای تحقق این هدف و تأمین پایدار آب در منطقه تلاش خواهد کرد.

کد خبر: 2527
  تاریخ خبر : 1405/04/30
 9
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 20
  • بیشترین بازدید همزمان : 1483
  • بازدید امروز : 2,049
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 8,107,044
  • آخرین به روزرسانی : 1405/04/31 09:14:33
  • شناسه IP شما : 216.73.217.13

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : همدان، خیابان جهاد، شرکت سهامی آب منطقه‌ای همدان
  • کدپستی : 6515914481
  • تلفن : 08138220737
  • فاکس : 08138220225
  • پست الکترونیکی : info[at]hmrw.ir
  • پیامک : 300074811
  • تلفن گویا :