توقیف دستگاه غیر مجاز در بستر رودخانه گاماسیاب

مدیر منابع آب شهرستان نهاوند خبر داد: یک دستگاه لودر در حال تصرف غیر مجاز در بستر رودخانه گاماسیاب توقیف شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان علی فلک دین گفت: یک دستگاه لودر که بدون مجوز در حال دخل و تصرف در بستر رودخانه گاماسیاب واقع در روستای فیازمان بود توقیف شد.

 وی با بیان اینکه ماموران یگان گشت و حفاظت این شهرستان حین انجام عملیات گشت، کنترل و پایش رودخانه ها شهرستان، با اخذ دستور قضایی و با حضور مامورین انتظامی شهرستان دستگاه متخلف توقیف و روانه پارکینگ شد، گفت: تصرف در حریم و بستر رودخانه خطر بروز سیل را افزایش و عبور ایمن سیلاب را به شدت مختل می کند.

 فلک الدین حفظ و صیانت از منابع آبی را از وظایف ذاتی این مدیریت دانست و افزود: مردم عزیز شهرستان تخلفات حوزه اب شامل حفر چاه های غیر مجاز، اضافه برداشت از چاه های مجاز، تصرف در حریم و بستر رودخانه را از طریق شماره ۳۱۵۱ به این شرکت اطلاع دهند، تا در اسرع وقت کارشناس این شرکت به این تخلفات رسیدگی نمایند.

 وی تصریح کرد: مدیریت منابع آب شهرستان نهاوند حسب وظیفه ذاتی خود بر اساس قانون با هر گونه تخلف در زمینه منابع آب های سطحی و زیرزمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.

کد خبر: 2370
  تاریخ خبر : 1404/08/12
 5
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 27
  • بیشترین بازدید همزمان : 1483
  • بازدید امروز : 3,574
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 7,710,912
  • آخرین به روزرسانی : 1404/08/12 17:21:28
  • شناسه IP شما : 216.73.216.211

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : همدان، خیابان جهاد، شرکت سهامی آب منطقه‌ای همدان
  • کدپستی : 6515914481
  • تلفن : 08138220737
  • فاکس : 08138220225
  • پست الکترونیکی : info[at]hmrw.ir
  • پیامک : 300074811
  • تلفن گویا :