به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان، «احمد وحیدی» در جریان بازدید از خط انتقال آب به همدان اظهار داشت: مشکلی که برای مردم همدان در زمینه کمبود و قطعی آب پیش آمد مشکل جدی بود که مسئولان از ۲ مسیر برای جبران این مشکل بسیج شدند.
وی با بیان اینکه مسیر نخست، طرح آبرسانی به همدان است که این طرح راکد با پیگیری صورت گرفته ، فعال و کار به طور جدی دنبال شد خاطرنشان کرد: طبق گزارش مهندسان و مجریان، لوله گذاری طرح به پایان رسیده و منتظر ایستگاه های پمپاژ هستند.
وزیر کشور تاکید کرد: در کنار طرح آبرسانی به همدان با اجرای خط لوله اضطراری (بای پس)، قبل از راهاندازی خط اصلی، آبرسانی به همدان تقویت خواهد شد.
وی با بیان اینکه امروز از نقطهای بازدید کردیم که کار بسیار ارزشمندی صورت گرفته است افزود: اینجا ورود یک لوله مهم زیر بستر جاده در یک مکانی عمیق و در زمانی کوتاه اتفاق افتاده است.
وحیدی اظهار داشت: این کار در مراحل پایانی است و در روزهای آینده کار نصب لوله به اتمام می رسد و با این اقدام می توان آب به سمت سد آبشینه، سپس تصفیه خانه بهشتی و در نهایت به شهر همدان پمپاژ کرد.
در جریان این بازدید مدیر عامل شرکت آب منطقه ای همدان با اشاره به اینکه خط گذرگاه فرعی (بای پس) طرح آبرسانی همدان به سرعت در حال اجرا است، افزود: عملیات اجرایی این طرح به طول ۱۶ کیلومتر از 13 روز پیش آغاز شده است و پیش بینی میشود تا چند روز آینده عملیات لوله گذاری آن به پایان برسد.
وی با بیان اینکه عملیات لوله گذاری این طرح در محدوده شهر جورقان و رباط شورین در حال اجراست، اظهار داشت: تاکنون ۱6 کیلومتر معادل 100 درصد از این خط حفاری شده است.
ضروری ادامه داد: تاکنون 13 کیلومتر از این خط لوله گذاری و 16 کیلومتر لوله تامین و وارد کارگاه شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیروها در ۶ جبهه کاری به صورت شبانه روزی مشغول به فعالیت هستند و تلاش می کنیم تا بر اساس وعده ای که به مردم عزیز همدان داده شده آب را در زمان تعیین شده به ایستگاه پمپاژ سد آبشینه برسانیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت: اجرای پایپ جکینگ (لوله رانی) از زیر جاده همدان-تهران مهمترین قسمت اجرای این طرح بود که این عملیات به طول ۸۷ متر با موفقیت به پایان رسید.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان