مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان، مهندس منصور ستوده با بیان اینکه نصب کنتور هوشمند در چاهها جزو طرحهای احیا و تعادلبخشی منابع آبهای زیرزمینی همدان است، اظهار کرد: اجرای این طرح و نصب کنتور هوشمند در سطح استان همدان نیازمند همکاری و تعامل کشاورزان با شرکت آب منطقهای است.
مدیرعامل شرکت آبمنطقهای همدان افزود: نصب کنتور هوشمند روی چاههای آب سبب کنترل و نظارت بر میزان برداشت آبهای زیرزمینی استان شده و از اضافه برداشت از آبهای زیرزمینی به شدت جلوگیری میکند.
وی با بیان اینکه کنتور هوشمند مزایایی بالایی دارد، اظهار کرد: اساسیترین اهمیت کنتور هوشمند این است که کشاورزان دیگر بیشتر از پروانه بهرهبرداری نمیتوانند از چاهها آب برداشت کنند.
وی تاکید کرد: اگر کشاورزی بیش از میزان تعیینشده آب از چاه برداشت کند برق به صورت خودکار قطع شده و امکان برداشت آب از چاه تا زمانی که کارشناسان آب منطقهای و برق اقدام نکنند وجود ندارد.
وی با اعلام اینکه کنتورهای هوشمند و کارتهای شارژ همچون کارت سهمیهبندی بنزین است، عنوان کرد: کشاورزان باید نسبت به نصب این کنتورها اقدام کنند چراکه تکلیف قانونی است و کار باید اجرایی شود.
ستوده گفت: تعداد ۴ هزار و ۶۵۳ دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاههای مجاز نصب شده که بیشترین آنها مربوط به همدان بوده است.
وی ادامه داد: تعهد استان همدان برای نصب کنتور در سال ۹۸ تعداد 550 دستگاه بوده که تاکنون ۴۹۷ دستگاه نصب شد و پیشرفت ۹۰ درصدی نسبت به تعهد نصب را نشان میدهد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان گفت: براساس نوع مصارف از چاههای مجاز ۴۳ درصد از کنتورهای نصب شده مربوط به بخش شرب، ۳۴ درصد مربوط به بخش صنعتی، ۳۱ درصد مربوط به بخش کشاورزی، ۱۸ درصد بخش دام و طیور، ۱۰ درصد بخش خدمات و سایر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان ضمن اشاره به انسداد چاههای غیرمجاز تاکید کرد: با چاههای مجاز استان همدان که برداشت بیشتر از پروانه بهرهبرداری دارند نیز برخورد میشود.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان