به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان ،مدیر عامل شرکت در کارگاه آموزشی پدافند غیرعامل که در شرکت آب منطقه ای همدان برگزارشد گفت: پدافند غیرعامل نهادینه نشده و نیازمند آموزش جدی در این حوزه است.
مهندس مرتضی عزالدین افزود: بحث پدافند در کلیه پروژه های آب بسیار مهم و یک ضرورت است.
وی تصریح کرد: وزارت نیرو در پروژه های آبی شامل سد و تاسیسات آبی و مخصوصا پروژه های آبرسانی که ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد، بحث پدافند غیر عامل را یکی از اولویت های اول در اجرای پروژه می داند و بطور جدی پیگیر اجرای آن است.
مهندس عزالدین گفت: در حال حاضر مطالعه پدافند غیر عامل سد اکباتان به پایان رسیده و مطالعه کلیه پروژه های آب منطقه ای نیز در حال اجرا می باشد که به محض اتمام در پروژه ها اعمال خواهد شد.
درادامه مدیرکل پدافند غیرعامل استان همدان گفت: از آنجا که تهدیدات به دو دسته طبیعی و غیرطبیعی تقسیم میشود، باید برای هر کدام برنامه جداگانهای را تدوین کرد، تهدیدات طبیعی بدون هیچ دشمنی خاصی صورت میگیرد اما تهدیدات غیرطبیعی با انگیزه دشمنی و با برنامه ریزی قبلی و استفاده از فناوری صورت میگیرد.
دکتر سیدرسول حسینی افزود: یکی از کارگروه های فعال در امر پدافند غیرعامل کارگروه آب وانرژی است که دبیری آن با شرکت آب منطقه ای همدان می باشد.
وی افزود: از نظر طبقه بندی پروژه های آبی بسیار حساس و حیاتی هستند و بحث پدافند غیرعامل باید بصورت جدی درآنها پیگیری شود و اجرا شود.
حسینی با بیان اینکه براساس نظر سنجی های انجام شده ۷۸ درصد از مردم استان همدان با پدافند غیرعامل نا آشنا هستند، گفت: این موضوع نیازمند آموزش به تمام مردم در تمام سطوح است.
وی با بیان اینکه بحث فرهنگی مهمترین مشکل حوزه پدافند غیر عامل است ، گفت: باید به صورت تخصصی به منظور بالا بردن آگاهی مردم در حوزه پدافند غیر عامل کار شود.
سید رسول حسینی در ادامه به بحث اعتبارات حوزه پدافند غیرعامل در دستگاههای اجرایی اشاره و عنوان کرد: در این راستا دستگاه های اجرایی می توانند نیم تا دو درصد از محل اعتبارات تخصیص یافته تملک دارایی ها را برای پدافند غیرعامل هزینه کنند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان با تاکید براینکه پدافند غیرعامل نیازمند یک برنامه ریزی علمی است، افزود: در این راستا مردم نقش اصلی را ایفا می کنند.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان