به گزارش روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان، در اين رزمايش سه مرحله اطفا حريق، نجات مصدومان حادثه و دستگيري سارق اسناد و اوراق به خوبي اجرايي شد.
مسئول کميته پدافند غير عامل و مديريت بحران شرکت آب منطقهاي استان همدان در جريان اين رزمايش اظهار کرد: کارگروه آب و انرژي يکي از کارگروههاي تخصصي شوراي پدافند غيرعامل استان است.
منصور ستوده با اشاره به اينکه برنامهريزي لازم براي مقابله با بحرانهاي حوزه آب و انرژي در اين کارگروه صورت ميگيرد، گفت: در پدافند غيرعامل دشمن بدون استفاده از تسليحات نظامي وارد عمل شده و خساراتي را وارد ميکند.
وي با بيان اينکه هر ساله رزمايش به شکلهاي مختلف اجرا ميشود، گفت: در اين رزمايش دستگاههايي از جمله شرکت آب منطقهاي، هلال احمر، آتش نشاني، اورژانس و مديريت پدافند غيرعامل استان حضور دارند.
ستوده با تصريح بر اينکه ساير دستگاههاي عضو کارگروه آب و انرژي در هفته پدافند غيرعامل برنامههايي دارند، عنوان کرد: دورههاي آموزشي پدافند غيرعامل در اين هفته براي کارکنان شرکتهاي آبفا، آبفار، شرکت توزيع نيروی برق و آب منطقهاي برگزار ميشود.
مسئول کميته پدافند غير عامل و مديريت بحران شرکت آب منطقهاي استان همدان بيان کرد: يکي از حملات در حوزه پدافند غيرعامل حملات زيستي است که بايد در مقابل آن از پدافند غيرعامل زيستي به کارگرفت.
ستوده درباره آلودگي زيستي سد اکباتان همدان عنوان کرد: با توجه به اينکه سد اکباتان منبع تامين آب شرب شهر همدان است حساسيتهاي بالايي درباره اين سد وجود دارد.
وي تصريح کرد: از اين رو اقدامات لازم براي کنترل کيفيت آب سد اکباتان از طريق پايش مخزن در دورههاي مشخص انجام ميشود تا آب منتقل شده از سد اکباتان به داخل خط انتقال بدون آلودگي باشد.
ستوده با اشاره به اينکه هيچگونه حمله زيستي به سد اکباتان نداشتهايم، بيان کرد: دستگاههايي براي کنترل آلودگي سد نصب شدهاند که در صورت ورود آلودگي به سد در بالادست، هشدارهاي لازم را ميدهند.
وی عنوان کرد: همچنين آب منتقل شده از سد اکباتان وارد دو تصفيه خانه سد اکباتان و شهيد بهشتي شده و پس از آناليز و تاييد مديران وزارت بهداشت وارد لولههاي منازل ميشود.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان