به گزارش روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان، در ابتداي اين نشست دبير کميته تعيين تکليف چاههاي فاقد پروانه ضمن اعلام تعداد چاه هاي غير مجازي به تفکيک شهرستان که احکام آنها صادر شده است گفت: امسال علاوه بر اعتبارات ملي، بيش از سه ميليارد و 181 ميليون ريال از محل اعتبارات استاني براي انسداد چاههاي غير مجاز، جلوگيري از حفر چاه غير مجاز و جلوگيري از اضافه برداشت از چاهاي مجاز مصوب شده است.
مهندس منصور ستوده ضمن تشکر از استاندار، نمايندگان مجلس، فرمانداران، قضات دادگستري و نيروي انتظامي در همکاري و تعامل بسيار خوبي که در اين مورد با اين شرکت داشته اند، افزود: فضاي استان در زمينه مسدود کردن چاه هاي غير مجاز بسيار مساعد است.
وي يادآور شد: بعد از برداشت محصولات کشاورزي چاه هايي که احکام قضايي آنها صادر شده پر مي شوند.
مهندس ستوده خاطر نشان کرد: مکاتبات متعددي با کشاورزان داراي چاه هاي غير مجاز انجام شده است و به تمام صاحبان اين چاه ها تاکيد گرديده بعد از برداشت محصولات،نسبت به جمع آوري ادوات نصب شده بر روي چاه غير مجاز خود اقدام نمايند، در غير اينصورت اين شرکت نسبت به جمع آوري اداوات و منصوبات و انسداد چاه غير مجاز اقدام نموده و مسئوليت خسارات و ضرر و زيان بر عهده مالک خواهد بود.
ستوده بيشترين ميزان چاههاي غير مجازي را که در سال جاري مسدود خواهند شد، مربوط به شهرستان کبودرآهنگ و رزن دانست و گفت: سعي مي کنيم کارشناسي پرونده ثبت نام شده در سامانه تعيين تکليف چاه هاي فاقد پروانه تا پايان سال به اتمام برسد و چاههاي که بعد از سال 85 حفر شده اند بايستي برابر قوانين و مقرارت پر و مسلوب المنفعه شوند
وي افزود: تاکنون 870 دستگاه کنتور هوشمند آب و برق نيز بر روي چاههاي کشاورزي نصب شده که تا پايان سال راه اندازي خواهد شد.
منصور ستوده در ادامه از تعداد 129 حلقه چاه غير مجاز پر شده از ابتداي سال تا کنون، در استان همدان خبر داد و افزود: از اين تعداد چاه پر شده تا کنون بيش از 12 ميليون و 500 هزار متر مکعب در مصرف آبهاي زيرزميني در استان صرفه جويي شده است.
وي ياد آور شد: از ابتداي سال تا پايان تير ماه از حفاري بيش از 184 حلقه چاه غير مجاز جلوگيري شده و تعداد 77 دستگاه حفاري غير مجاز توقيف و روانه پارکينگ شده است.
روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان