مديرعامل شرکت آب منطقه اي همدان با اشاره به اينکه سد گرين فقط هشت درصد پيشرفت فيزيکي دارد، گفت: روند اجرايي سد گرين به دليل کمبود اعتبار رضايت بخش نيست.
به گزارش روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان، مهندس مرتضي عزالدين گفت: براي تامين منابع آب استان همدان، ساخت سد گرين يکي از پروژه هاي مهم و استراتژيک براي استان است که بر روي تنها رودخانه دائمي استان در حال احداث بوده و براي شرکت آب منطقه اي از اهميت بالايي برخوردار است.
وي با بيان اينکه اعتبار مورد نياز براي اجراي اين پروژه هزار و 200 ميليارد ريال است و تاکنون هشت درصد پيشرفت فيزيکي دارد، ابراز داشت: در حال حاضر پيمانکار در حال حفر تونل انحرافي است و از آنجا که لازمه شروع عمليات بدنه سد، انحراف مسير آب است، ابتدا بايد عمليات اجرايي تونل به پايان برسد.
عزالدين افزود: به علت نوع دانه بندي خاک منطقه و ريزش ديواره تونل، عمليات حفر تونل به کندي پيش مي رود.
وي در ادامه يادآور شد: مشکل عمده اين پروژه کمبود اعتبار است که به همين دليل روند اجرايي پروژه به دليل کمبود منابع مالي رضايت بخش نيست و در سال جاري با توجه به تصميم دولت مبني بر کاهش اعتبارات پروژه هاي زير 20 درصد پيشرفت فيزيکي و توجه به پروژه هاي بالاي 80 درصد پيشرفت فيزيکي، اعتبارات اين پروژه در سال جاري هشت هزار و 400 ميليون ريال مصوب شده است.
وي با اشاره به اينکه از ميزان اعتبار مصوب شده سال جاري نيز تاکنون 25 درصد تخصيص داده شده است، گفت: در حال حاضر پيمانکار مبلغ 130 ميليارد ريال طلب دارد و تلاش همه مسئولان استان و شرکت آب منطقه اي اين است که در لايحه بودجه سال 94 اعتبار خوبي به اين پروژه اختصاص داده شود.
مدير عامل شرکت آب منطقه اي همدان خاطر نشان کرد: تا کنون مکاتبات متعدد با مسئولان استاني و کشوري صورت پذيرفته تا چنانچه امکان پذير باشد يک مدل مناسب و قانون مند از طريق فاينانس براي اين پروژه در نظر گرفته شود.
اين گزارش مي افزايد: عمليات اجراي سد گرين در 20 کيلومتري جنوب شهرستان نهاوند و بر روي رودخانه گاماسياب در حال احداث است که حجم ذخيره اين سد 40 ميليون متر مکعب بوده و قابليت تنظيم 120 ميليون متر مکعب آب را در سال دارد.
انتهای خبر.
روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان