به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان مهندس منصور ستوده در جمع خبرنگارن گفت: با افزایش حجم خروجی آب از دریچه تحتانی سد کلان به میزان 80 درصد، میزان خروجی آب از این سد در مجموع سرریز و دریچه تحتانی 62000 لیتر در ثانیه است.
وی میزان ورود آب از رودخانه کلان به سد را در حدود 55000 لیتر در ثانیه یاد کرد و افزود: ذخیره سد کلان ملایر بیش از 45 میلیون و 500 هزار متر مکعب است که از اواخر سال گذشته سرریز کرده است.
ستوده میزان ذخیره آب سد اکباتان را 21 میلیون و 642 هزار متر مکعب دانست و افزود: ورودی آب به دریاچه سد بیش از 17783 لیتر در ثانیه است که از این میزان 813 لیتر برای شرب شهر همدان از سد خارج می شود.
وی همچنین از ذخیره سد سرابی تویسرکان به میزان هفت میلیون و 200 هزار متر مکعب یاد کرد و افزود: به میزان 300 لیتر در ثانیه از حجم ورودی آب برای کنترل سیلاب از طریق دریچه تحتانی از سد خارج می شود.
ستوده میزان ذخایر آب در سد آبشینه را یک میلیون متر مکعب و سد شیرین سو بیش از یک میلیون متر معب دانست و افزود: بارش های اخیر ذخایر مناسبی را به سدهای استان اضافه کرده است.
وی افزود: در حال حاضر همکاران فنی و اعضای مدیریت بحران در شرکت حضور دارند و وضعیت بندها و تغذیه مصنوعی ها و سدها و همچنین رودخانه ها استان را بررسی و در صورت لزوم نسبت به رفع مشکلات اقدام می کنند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای همدان درپایان از مردم درخواست کرد ضمن رعایت اصول ایمنی از نزدیک شدن به رودخانه ها، آبگذری ها جدا خودداری کنند و همچنین به شایعات توجهی نکنند و اخبار و رویدادها را از مراجع رسمی پیگیری کنند.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان