به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان، احمدی رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد گفت: دخل و خرج منابع آب دشت با هم نمیخواند از یک طرف آب منطقهای صرفهجویی میکند از سوی دیگر کشت های پر آب بر توسعه پیدا می کند و در یک رقم ۴۰ میلیون مترمکعب آب را صرف کاشت چغندر قند شده است کشت یونجه در شهرستان توسعه پیدا کرده است که باید در این زمینه اقدامات اساسی صورت گیرد
وی افزود: از ۶۰ چاه آب شرب روستایی ۲۸ چاه آن تخریب شده است و این نشانه های جدی است از بحران اب دشت .
احمدی ادامه داد: آبخیزداری در دشت انجام نشده و لازم است جهاد در زمینه مدیریت مصرف آب به صورت جدی وارد عمل شود نیاز جدی داریم بین شرکت آب منطقه ای و جهاد برای نجات منابع آب هماهنگی کامل وجود داشته باشد.
رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد گفت: ما با اقدامات سلبی تنها نمی توانیم به هدف که همانا نجات منابع آب زیرزمینی دشت است برسیم، لذا لازم است کشاورزان پای کار بیاییند .
احمدی تاکید کرد: کشاورز از وضعیت موجود منابع اب زیرزمینی دشت اسداباد اطلاع دقیقی ندارد اگر متوجه بود که در لبه پرتگاه ایستاده است و با سرنوشت خود و آیندگان بازی می کند قطعاً تغییر عملکرد می داد و گونه ای دیگر عمل میکرد حساسیت ایجاد شده است اما کافی نیست.
وی در پایان گفت: پیشنهاد من این است که کشت کلزا در دشت با سرعت بیشتری توسعه پیدا کند و قسمتی از یارانه دولتی تخصیصی از سیستم های بارانی به توسعه گلخانه در دشت برده شود .
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان