به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان: مهندس منصور ستوده در شصت و دومین جلسه کمیته راهبری طرح احیاء وتعادل بخشی منابع اب زیرزمینی گفت: چاههای مجاز صنعتی که بصورت غیرمجاز استفاده کشاورزی می کنند ابتدا با اخطار و سپس در صورت تکرار، پروانه بهره برداری آنان از درجه اعتبار ساقط خواهد شد.
وی افزود: در همین راستا و کنترل برداشت منابع آب زیرزمینی هفته گذشته تعداد 49 دستگاه کنتور هوشمند آب و برق بر روی چاهها نصب شد که 42 دستگاه کنتور حجمی و 7 دستگاه آن کنتور هوشمند بوده است.
سرپرست شرکت آب منطقه ای همدان یادآور شد: تعهد ما برای نصب کنتور در سالجاری تعداد 400 دستگاه بوده است که خوشبختانه تاکنون بیش از پنجاه درصد از تعهدمان یعنی تعداد 217 دستگاه کنتور را نصب و راه اندازی نمائیم.
ستوده تاکید کرد: از آغاز اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی تاکنون تعداد 3390 دستگاه کنتور بر روی چاههای مجاز استان نصب شده است که بیشترین آن مربوط به شهرستان همدان و اسدآباد است و همچنین با کمک شرکت توزیع نیروی برق استان 32 درصد از چاههای برقی معادل 2670 دستگاه مجهز به کنتور فهام شده اند.
وی ادامه داد: در سال گذشته با نصب کنتور های هوشمند آب وبرق توانستیم به میزان بیش از 28 میلیون مترمکعب در مصرف منابع آب زیر زمینی صرفه جویی نمائیم.
سرپرست شرکت آب منطقه ای همدان افزود: با توجه به اینکه از ابتدای سالجاری تاکنون هیچ منابع مالی در اختیار شرکت قرار نگرفته است اما توانسته ایم تعداد 187 حلقه چاه غیرمجاز را مسدود نمائیم.
ستوده تصریح کرد: از اغاز سالجاری تاکنون تعداد 171 حلقه چاه مجازی که دارای اضافه برداشت بودند شناسایی و با آنان برخورد شد.
وی در پایان جلسه به اهمیت جلسات شورای حفاظت از منابع آب اشاره کرد و افزود: این جلسات بخصوص در شهرستان ها باید با نظم و به صورت مستمر تشکیل شود و خروجی و مصوبات آن در احیاء دشت ها به ما کمک نماید.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان