مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان در مراسم افتتاح سد شنجور عنوان کرد:
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان، مهندس مرتضی عزالدین در مراسم آغاز بهرهبرداری سد شنجور رزن اظهار داشت: دهه فجر سال گذشته این سد آبگیری شد و امروز این سد به بهرهبرداری میرسد.
وی با اشاره به اینکه به دلیل بارشهای خوب حجم مناسبی آب پشت این سد آب جمع شد، افزود: 4 میلیون مترمکعب آب پشت این سد آمد ولی به دلیل جابهجایی دکلهای برق یک میلیون مترمکعب از آب ذخیره شده تخلیه شد.
عزالدین با بیان اینکه آورد سال نخست این سد بسیار مناسب بوده است، عنوان کرد: نهضت سدسازی اقدام شایستهای بود که در ایران اتفاق افتاد تا آبهایی که میتواند برای کشاورزی و صنعت مثمرثمر باشد جمعآوری کنیم.
وی با اعلام اینکه سال 83 کلنگ سد شنجور برای تامین آب نیروگاه مفتح به زمین میخورد که بنا به دلایلی متوقف و کار عملا از سال 87 شروع شد، گفت: بارش 305 میلیمتر سالانه در این منطقه سبب شد تا اجرای سد در اولویت قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای همدان با اعلام اینکه تاکنون 60 میلیارد تومان برای اجرای این سد هزینه شده است، گفت: هر سال یک سد در استان همدان تکمیل شده است و امیدواریم در صورت تامین اعتبار سد نعمت آباد اسدآباد نیز تا پایان امسال به مرحله بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه سد گرین نهاوند و خرم رود تویسرکان به صورت فاینانس داخلی و سرمایهگذاری 100 درصدی اجرایی میشود، گفت: اجرای سد خرمرود 316 میلیارد تومان و سد گرین نهاوند 353 میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد.
عزالدین با اشاره به اینکه دورنمای خوبی برای حوزه آب استان با اجرای این سدها اتفاق افتاده است، عنوان کرد: دو تصفیهخانه آب ملایر و تویسرکان به روش BOT اجرایی میشود که تاکنون تصفیهخانه ملایر 50 درصد و تصفیهخانه تویسرکان 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که براساس پیشبینی انجام شده پروزه ملایر تابستان سال آینده و تویسرکان با یک سال تاخیر به بهرهبرداری میرسد.
وی با اعلام اینکه طرح تعادل بخشی در استان به خوبی اجرایی شده است، گفت: دو هزار و 400 حلقه چاه غیرمجاز در همدان مسدود شده که 210 میلیون مترمکعب صرفهجویی آب را در پی داشته است.
روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان