به گزارش روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان، ابوالقاسم سوزنچي در نشست مشترک خانه کشاورز استان و معاونت حفاظت و بهره برداري شرکت آب منطقه اي همدان، گفت: کشت پاييزه سيب زميني 16 مرحله آب استفاده مي کند، بنابراين بايد کشاورزان به سمت کشت گياهان کم آب بر بروند و تغيير الگوي کشت براي مديريت منابع آب بايد در دستور کار قرار گيرد.
معاون حفاظت و بهره برداري شرکت آب منطقه اي همدان نيز در اين نشست گفت: بيش از 92 درصد از منابع آب تجديد پذير استان در بخش کشاورزي استفاده مي شود .
منصور ستوده: وضعيت دشتهاي استان را ممنوعه دانست و افزود: در منابع آبي وقتي کميت افت مي کند، کيفيت آن هم افت مي کند که در نتيجه آن شور شدن آب اتفاق مي افتد.
وي تأکيد کرد: کشاورزي استان بايد به سمت تغيير الگوي کشت برود، که اين موضوع يکي از راه هاي مديريت در مصرف آب است.
ستوده گفت: از ابتداي سال 85 که طرح تعادل بخشي در استان آغاز بکار کرد تا کنون يک هزار و 316حلقه چاه غير مجاز پر شده است که به ميزان 86 ميليون متر مکعب صرفه جويي در مصرف آب شده است.
وي افزود: بايد در مصرف آب مخصوصا دربخش کشاورزي صرفه جويي به عمل آيد تا از ايجاد فروچاله ها، شور شدن زمين و کاهش سطح آب هاي زير زميني جلوگيري به عمل آيد.
در پايان مقرر شد تفاهم نامه همکاري در زمينه حفاظت از منابع آب استان بين دو طرف تهيه و جلسات آن از سال 93 بصورت ماهيانه برگزار شود.
روابط عمومي شرکت آب منطقه اي همدان